Så använder du årsredovisningen på nätet

Du navigerar i Dunis årsredovisning genom att klicka på fliken ”Innehåll”, som du hittar högst upp i vänstra hörnet. Årsredovisningen är uppdelad i olika ämnesområden – eller kapitel om man så vill – exempelvis ”Detta är Duni”, ”Affärsområden” och ”Förvaltningsberättelse”. Du navigerar bland ämnena genom att klicka på höger eller vänster pil i den röda rutan.

När du klickar på en av rubrikerna kommer en ny flik upp; ”Översikt”. Här får du en snabb överblick över vilka sidorna som ingår i kapitlet. Du kan även bläddra bland sidorna i varje kapitel med hjälp av pilarna på höger och vänster sida i webbläsaren. För att komma till ett nytt kapitel går du in under ”Innehåll” igen.

För att läsa texterna scrolla antingen med webb-läsaren eller med scrollhjulet på din mus. Om du tycker det är svårt att läsa texten går det att zooma in antingen genom att hålla nere Ctrl-tangenten och trycka på + eller -, alternativt använda scrollhjulet på musen om man har ett sådant.

För att skriva ut på skrivare använd utskriftsfunktionen i webläsaren. Innehållet på sidan skrivs ut utan menyer och annat, i ett format som är lätt att läsa.